• Geri dön

  • 124 Görüntülenme

  • 151 Haber

  • 2.353 İşletme görüntülenme


Ficus koleksiyonu, bitki özlerinden elde edilen doğal boyalarla hazırlandı

DeFacto’dan sürdürülebilir yaz koleksiyonu: Ficus

Global moda markası DeFacto, sürdürülebilirlik yaklaşımı doğrultusunda bitki atıklarının özleri ve doğal etkenlerle ortaya çıkan killerden üretilen doğal renklerle boyanmış Ficus Koleksiyonu’nu sunuyor. Bu yaz sezonunu trendi olan natural ve soft renklerle bezenen koleksiyon, erkeklere yönelik tişört ve şortlardan oluşuyor.

Yaz tasarımlarında mevsimin rahatlığını ve ferahlığını yansıtmaya odaklanan DeFacto, erkeklere yönelik yeni kreasyonu Ficus’ta, sezonun gözdesi tişört ve sportlarla, şıklığı ve sürdürülebilir hassasiyeti bir arada sunuyor.

Minimal baskı ve nakış detaylarıyla oluşturulan koleksiyon, cilde ve doğaya dost bir anlayışla tasarlandı ve üretildi. Sezonun trendi olan natural ve soft renklerin tercih edildiği koleksiyonun kumaşlarında, doğada kendiliğinden oluşan bitki atıklarının özleri ve doğal etkenlerle ortaya çıkan killerden üretilen doğal renkler kullanıldı. Koleksiyon rengini; lavanta, zeytin yaprağı özü, ceviz kabuğu, nar kabuğu, indigo fera, lavanta yaprağı gibi doğal bitki atıklarından aldı. Kumaş boyama ve üretim aşamasında su ve enerji verimliliği gözetildi, minimum su tüketimine özen gösterildi.

Doğanın korunmasından ve çevre bilincinden ilham alınarak oluşturulan tasarımlar, doğallığı sunduğu kadar olduğu şıklığı, konfor ve uyumlulukla buluşturuyor.

Ficus Koleksiyonu’na, www.defacto.com adresinden ve seçili DeFacto mağazalarından ulaşılabilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL